Wat voor leider ben jij?

klant-400px > Ben jij klaar voor een volgende stap? | LeiderschapscoachingHerkenbare leiderschapsuitdaging?

Heb je  soms het gevoel dat jouw medewerkers 'Ja' zeggen maar 'Nee' doen? Dat er meer inzit dan dat er nu uitkomt? Dat men zich 'verschuilt' achter 'ja maar' en zich hult in 'mist' en 'de ander'? Dat ze doen wat je vraagt maar te weinig initiatief tonen? Dat een 'held' op de afdeling een groot probleem oplost waarvan jij je afvraagt waarom het probleem niet voorkomen had kunnen worden?

Leidinggevenden met LEF...

Mijn ideale klanten zijn leidinggevenden die openstaan voor of inzien dat resultaten alleen kunnen groeien als de medewerkers groeien, die snappen dat leidinggeven vanuit kracht hiervoor effectiever is dan leidinggeven vanuit macht en dat er een verschil is tussen 'willen' en 'moeten'. Bovenal beseffen zij dat om efficiënt en effectief leiding te kunnen geven aan anderen je leiding moet kunnen geven aan jezelf. Dit als randvoorwaarde voor kunnen vertrouwen en loslaten zodat met minder 'management' meer gedaan wordt.

Kortom: Leidinggevenden met LEF dus. Lef om hulp hierbij te vragen en lef om te vertrouwen.

Herken jij jezelf als leider hierin?

Dan wissel ik graag met jou van gedachten over wat er bij jou / jouw organisatie speelt, wat jouw visie is, waar het goed gaat en waar het beter kan en hoe wij elkaar daarin kunnen helpen en versterken.

Interessant?

Sharing = Caring ㋛

Wil je meer weten of vrijblijvend een keer samen over de voor jou of jouw organisatie toegevoegde waarde van mijn diensten klankborden? Voel je vrij om Contact op te nemen, ik kom graag een keer op bezoek voor een goed gesprek!

Leiderschap Ont-wikkeling Leiderschap Bilateraal Ver-leiden Doen

Op de hoogte blijven?

gratisquotes-400px-cta > Ben jij klaar voor een volgende stap? | LeiderschapscoachingMeer inspiratie opdoen en nooit meer een blog missen? Schrijf je dan nu in voor mijn Nieuw(s) Leiderschap Tips. Je ontvangt dan maandelijks de 'Nieuw(s) Leiderschap' Tips met mooie blogs, foto's en video's. Ter inspiratie en 'food-for-thought'.
Nu met tijdelijk een gratis eBook met maar liefst 360 (SLÏMme) leiderschap quotes om jou als leidinggevende te inspireren en je te laten groeien in je rol als leidinggevende.

Aanmelden Nieuwsbrief

gratisMeer inspiratie opdoen en nooit meer een blog missen?

Schrijf je dan nu in voor mijn maandelijkse 'Nieuw(s) Leiderschap' Tips.
Tijdelijk met een GRATIS eBook met maar liefst 360 (SLÏMme) leiderschap quotes!