Dienst: Leiderschap Doen

dienst doen > Leiderschap Detachering | Leiderschapscoaching"Het erover hebben is één, maar het daadwerkelijk doen... daar gaat het om"

Doen

Organisaties Leiden, Anderen Leiden
Werkvorm: Detachering

Herken je (een van) onderstaande situaties?
  • Je hebt het idee dat een team meer zou moeten kunnen leveren?
  • Het team zegt 'ja' maar doet 'nee'?
  • Er is een disconnect tussen management en het / de teams?
  • Projecten lopen vast (in cirkeltjes) of niet efficient?

Doen: zet me in als tijdelijke 'versterking' binnen bovengeschetste situaties, om de 'connect' te herstellen, om zaken vlot te trekken, of om gewoon extra tijdelijke (leiderschaps) capaciteit ter beschikking te hebben.

Interessant?

Sharing = Caring ㋛

Wil je meer weten of vrijblijvend een keer samen over de voor jou of jouw organisatie toegevoegde waarde van mijn diensten klankborden? Voel je vrij om Contact op te nemen, ik kom graag een keer op bezoek voor een goed gesprek!

Leiderschap Ont-wikkeling Leiderschap Bilateraal Ver-leiden Doen

Op de hoogte blijven?

gratisquotes-400px-cta > Leiderschap Detachering | LeiderschapscoachingMeer inspiratie opdoen en nooit meer een blog missen? Schrijf je dan nu in voor mijn Nieuw(s) Leiderschap Tips. Je ontvangt dan maandelijks de 'Nieuw(s) Leiderschap' Tips met mooie blogs, foto's en video's. Ter inspiratie en 'food-for-thought'.
Nu met tijdelijk een gratis eBook met maar liefst 360 (SLÏMme) leiderschap quotes om jou als leidinggevende te inspireren en je te laten groeien in je rol als leidinggevende.

Aanmelden Nieuwsbrief