koekjestrommel sessieAls manager en leider binnen een organisatie ben je veelal druk. Bij het ontwikkelen van je medewerkers weet je dat ze regelmatig de tijd 'moeten' nemen om 'de zaag scherp te houden', maar neem jezelf wel eens de tijd om stil te staan bij je eigen ont-wikkeling?
Tijd en prioriteit zijn veel gehoorde woorden als het gaat om iets voor je eigen groei te doen.

Waar sta jij nu, waar wil jij staan, waar loop jij tegenaan, wat houdt jou bezig, wat gaat er goed, waar kun jij groeien?
Doe je dat niet dan kun jij wel eens onbedoeld de rem worden op de groei van je medewerkers en dus uiteindelijk van je organisatie...

Aangezet door mijn eigen blogs over het Nieuwe Organiseren 8.x, bied ik jou mijn tijd, kennis en kunde aan: geheel belangeloos.

Neem contact op voor een mooie (nieuwe en dienend leiderschap) dialoog en we plannen een 'koekjestrommel-sessie': als jij voor de locatie en de koffie zorgt, dan regel ik een koekje voor erbij.

Denk je: 'hé wat leuk, maar ik heb helaas geen tijd...' zet mijn uitnodiging dan door naar iemand die jij deze dialoog gunt.

Ruud van Lent.

Interessant?

Sharing = Caring ㋛

Wil je meer weten of vrijblijvend een keer samen over de voor jou of jouw organisatie toegevoegde waarde van mijn diensten klankborden? Voel je vrij om Contact op te nemen, ik kom graag een keer op bezoek voor een goed gesprek!