Selecteer WPM
Drie. Twee. Een. GO! Gabriëlla's Song - As it is in heaven Geschreven door Ruud van Lent. "...Vanaf nu is m'n leven van mijIk heb maar zo'n korte tijd op aardeen mijn verlangen heeft me hier gebrachtalles wat mij ontbrak en alles wat ik vergaardeen toch is het de weg die ik verkoosmijn vertrouwen was eindeloosdat mij een klein stukje toondevan de hemel die ik nooit vond ik wil voelen dat ik leefal mijn dagen langik wil leven zoals ik wil Ik wil voelen dat ik leefin de wetenschap dat ik goed genoeg was ik ben nooit mijzelf verlorenhet sliep alleen in memisschien had ik nooit 'n keuzebehalve dan de wil om te leven Het enige dat ik wil is gelukkig wordenzijn wie ik benen sterk en vrij zijnde dag uit de nacht zien opkomenik ben hieren mijn leven is alleen van mijen de hemel waarvan ik overtuigd wasbleek ergens daar te zijn ik wil voelendat ik mijn leven geleefd hebzoals ik wil......." .Discusieer mee over dit blog of deel het op social media

Gabriëlla's Song - As it is in heaven

Asitisinheaven > Gabriëlla's Song - As it is in heaven | Leiderschapscoaching"...Vanaf nu is m'n leven van mij
Ik heb maar zo'n korte tijd op aarde

en mijn verlangen heeft me hier gebracht
alles wat mij ontbrak en alles wat ik vergaarde
en toch is het de weg die ik verkoos
mijn vertrouwen was eindeloos
dat mij een klein stukje toonde
van de hemel die ik nooit vond

ik wil voelen dat ik leef
al mijn dagen lang
ik wil leven zoals ik wil

Ik wil voelen dat ik leef
in de wetenschap dat ik goed genoeg was

ik ben nooit mijzelf verloren
het sliep alleen in me
misschien had ik nooit 'n keuze
behalve dan de wil om te leven

Het enige dat ik wil is gelukkig worden
zijn wie ik ben
en sterk en vrij zijn
de dag uit de nacht zien opkomen
ik ben hier
en mijn leven is alleen van mij
en de hemel waarvan ik overtuigd was
bleek ergens daar te zijn

ik wil voelen
dat ik mijn leven geleefd heb
zoals ik wil......."

Interessant?

Sharing = Caring ㋛

Wil je meer weten of vrijblijvend een keer samen over de voor jou of jouw organisatie toegevoegde waarde van mijn diensten klankborden? Voel je vrij om Contact op te nemen, ik kom graag een keer op bezoek voor een goed gesprek!

Leiderschap Ont-wikkeling Leiderschap Bilateraal Ver-leiden Doen

Op de hoogte blijven?

gratisquotes-400px-cta > Gabriëlla's Song - As it is in heaven | LeiderschapscoachingMeer inspiratie opdoen en nooit meer een blog missen? Schrijf je dan nu in voor mijn Nieuw(s) Leiderschap Tips. Je ontvangt dan maandelijks de 'Nieuw(s) Leiderschap' Tips met mooie blogs, foto's en video's. Ter inspiratie en 'food-for-thought'.
Nu met tijdelijk een gratis eBook met maar liefst 360 (SLÏMme) leiderschap quotes om jou als leidinggevende te inspireren en je te laten groeien in je rol als leidinggevende.

Aanmelden Nieuwsbrief

gratisMeer inspiratie opdoen en nooit meer een blog missen?

Schrijf je dan nu in voor mijn maandelijkse 'Nieuw(s) Leiderschap' Tips.
Tijdelijk met een GRATIS eBook met maar liefst 360 (SLÏMme) leiderschap quotes!