Selecteer WPM
Drie. Twee. Een. GO! What is in a name? Geschreven door Ruud van Lent. Ik herinner het me nog als de dag van gisteren: 10 jaar geleden heb ik de stap genomen om uit loondienst te gaan en voor mezelf te starten. Het werk bleef hetzelfde (detachering) maar mijn energie en passie om 'de mensen in staat te stellen de goede dingen goed te doen' steeg tot grote hoogte. Mijn toenmalig (Engelse) opdrachtgever gaf aan 'You always exceed my expectations': daar heb ik toen ook maar mijn bedrijfsnaam van gemaakt: X-ceed. Eerst als eenmanszaak maar na een tijdje als B.V. Ups en Downs In de afgelopen 10 jaar is er het nodige gebeurd. Mooie dingen maar ook minder mooie dingen. Zo heb ik nu drie prachtige kinderen. Als ik later met hun terugkijk naar mijn leven, dan wil ik met opgeheven hoofd kunnen laten zien wat ik gedaan heb om de wereld waarin wij leven een stuk(je) beter te maken. Voor mij zit deze verbetering bij de ontwikkeling van leiderschap. Dat is waar ik een duurzame ontwikkeling wil bewerkstelligen, dat is waar ik het verschil maak. Nu na 10 jaar heb ik mezelf ontwikkeld tot wat iemand treffend noemde 'leiderschapskatalysator' en ont-wikkel ik managers die meer leiding willen gaan geven; aan zichzelf maar ook aan anderen als hun dat gegund is. Nu ont-wikkel ik de complexe kluwen binnen bedrijven; om weer terug te komen tot de essentie. De essentie waar mensen zich mee willen verbinden. Volgende stap De naam X-ceed koester ik in mijn hart, maar dekt niet meer de lading van hetgeen ik doe, van waar ik als mens naartoe ontwikkeld ben.Na 10 jaar gaat de naam X-ceed plaatsmaken voor een andere naam: een naam die zowel mijn groei van de afgelopen jaren weergeeft alsook weergeeft wat ik doe en breng in de wereld om me heen.Mijn inzet is nog steeds 'to exceed expectations' maar veel belangrijker is de ontwikkeling en groei van mijn clienten en de mensen om mij heen. Met gepaste trots gaan mijn leiderschapscoaching activiteiten vanaf nu verder onder de naam: ruudOntwikkelt Zegt het voort :)   .Discusieer mee over dit blog of deel het op social media

What is in a name?

logo2005 > What is in a name? | LeiderschapscoachingIk herinner het me nog als de dag van gisteren: 10 jaar geleden heb ik de stap genomen om uit loondienst te gaan en voor mezelf te starten. Het werk bleef hetzelfde (detachering) maar mijn energie en passie om 'de mensen in staat te stellen de goede dingen goed te doen' steeg tot grote hoogte. Mijn toenmalig (Engelse) opdrachtgever gaf aan 'You always exceed my expectations': daar heb ik toen ook maar mijn bedrijfsnaam van gemaakt: X-ceed. Eerst als eenmanszaak maar na een tijdje als B.V.

Ups en Downs

In de afgelopen 10 jaar is er het nodige gebeurd. Mooie dingen maar ook minder mooie dingen. Zo heb ik nu drie prachtige kinderen. Als ik later met hun terugkijk naar mijn leven, dan wil ik met opgeheven hoofd kunnen laten zien wat ik gedaan heb om de wereld waarin wij leven een stuk(je) beter te maken. Voor mij zit deze verbetering bij de ontwikkeling van leiderschap. Dat is waar ik een duurzame ontwikkeling wil bewerkstelligen, dat is waar ik het verschil maak.

logo2010 > What is in a name? | LeiderschapscoachingNu na 10 jaar heb ik mezelf ontwikkeld tot wat iemand treffend noemde 'leiderschapskatalysator' en ont-wikkel ik managers die meer leiding willen gaan geven; aan zichzelf maar ook aan anderen als hun dat gegund is. Nu ont-wikkel ik de complexe kluwen binnen bedrijven; om weer terug te komen tot de essentie. De essentie waar mensen zich mee willen verbinden.

Volgende stap

De naam X-ceed koester ik in mijn hart, maar dekt niet meer de lading van hetgeen ik doe, van waar ik als mens naartoe ontwikkeld ben.
Na 10 jaar gaat de naam X-ceed plaatsmaken voor een andere naam: een naam die zowel mijn groei van de afgelopen jaren weergeeft alsook weergeeft wat ik doe en breng in de wereld om me heen.
Mijn inzet is nog steeds 'to exceed expectations' maar veel belangrijker is de ontwikkeling en groei van mijn clienten en de mensen om mij heen.

Met gepaste trots gaan mijn leiderschapscoaching activiteiten vanaf nu verder onder de naam:

logo2015 > What is in a name? | LeiderschapscoachingruudOntwikkelt

Zegt het voort :)

 

Interessant?

Sharing = Caring ㋛

Wil je meer weten of vrijblijvend een keer samen over de voor jou of jouw organisatie toegevoegde waarde van mijn diensten klankborden? Voel je vrij om Contact op te nemen, ik kom graag een keer op bezoek voor een goed gesprek!

Leiderschap Ont-wikkeling Leiderschap Bilateraal Ver-leiden Doen

Op de hoogte blijven?

gratisquotes-400px-cta > What is in a name? | LeiderschapscoachingMeer inspiratie opdoen en nooit meer een blog missen? Schrijf je dan nu in voor mijn Nieuw(s) Leiderschap Tips. Je ontvangt dan maandelijks de 'Nieuw(s) Leiderschap' Tips met mooie blogs, foto's en video's. Ter inspiratie en 'food-for-thought'.
Nu met tijdelijk een gratis eBook met maar liefst 360 (SLÏMme) leiderschap quotes om jou als leidinggevende te inspireren en je te laten groeien in je rol als leidinggevende.

Aanmelden Nieuwsbrief

gratisMeer inspiratie opdoen en nooit meer een blog missen?

Schrijf je dan nu in voor mijn maandelijkse 'Nieuw(s) Leiderschap' Tips.
Tijdelijk met een GRATIS eBook met maar liefst 360 (SLÏMme) leiderschap quotes!