Selecteer WPM
Drie. Twee. Een. GO! Ieder leiderschapsvraagstuk heeft twee kanten Geschreven door Ruud van Lent. Er wordt van jou als manager / leider verwacht dat je besluiten neemt, dat je knopen doorhakt, dat je sturing geeft en dat je richting bepaald. En als dat dan nog niet genoeg is heb je ook nog de verantwoording over je team met alle zorgen en vragen waar op jou een appèl wordt gedaan om daar ook wat van te vinden... In de drukte van alle dag en actiegericht als je bent heb je aan een half woord genoeg, schakel je snel en neem je moeiteloos hordes. Go Go Go... Lees onderstaand verhaal maar eens (helemaal tot beneden) en vertel maar eens wat je ervan vind... Today was the absolute worst day everAnd don't try to convince me thatThere's something good in every dayBecause, when you take a closer look,This world is a pretty evil place.Even ifSome goodness does shine through once in a whileSatisfaction and happiness don't last.And it's not true thatIt's all in the mind and heartBecauseTrue happiness can be obtainedOnly if one's surroundings are goodIt's not true that good existsI'm sure you can agree thatThe realityCreatesMy attitudeIt's all beyond my controlAnd you'll never in a million years hear me say thatToday was a good day. Lees bovenstaand verhaal nu eens van beneden naar boven .Discusieer mee over dit blog of deel het op social media

Ieder leiderschapsvraagstuk heeft twee kanten

twosidestoeverystory > Ieder leiderschapsvraagstuk heeft twee kanten | LeiderschapscoachingEr wordt van jou als manager / leider verwacht dat je besluiten neemt, dat je knopen doorhakt, dat je sturing geeft en dat je richting bepaald. En als dat dan nog niet genoeg is heb je ook nog de verantwoording over je team met alle zorgen en vragen waar op jou een appèl wordt gedaan om daar ook wat van te vinden...

In de drukte van alle dag en actiegericht als je bent heb je aan een half woord genoeg, schakel je snel en neem je moeiteloos hordes.

Go Go Go...

Lees onderstaand verhaal maar eens (helemaal tot beneden) en vertel maar eens wat je ervan vind...

Today was the absolute worst day ever
And don't try to convince me that
There's something good in every day
Because, when you take a closer look,
This world is a pretty evil place.
Even if
Some goodness does shine through once in a while
Satisfaction and happiness don't last.
And it's not true that
It's all in the mind and heart
Because
True happiness can be obtained
Only if one's surroundings are good
It's not true that good exists
I'm sure you can agree that
The reality
Creates
My attitude
It's all beyond my control
And you'll never in a million years hear me say that
Today was a good day.

Lees bovenstaand verhaal nu eens van beneden naar boven

Interessant?

Sharing = Caring ㋛

Wil je meer weten of vrijblijvend een keer samen over de voor jou of jouw organisatie toegevoegde waarde van mijn diensten klankborden? Voel je vrij om Contact op te nemen, ik kom graag een keer op bezoek voor een goed gesprek!

Leiderschap Ont-wikkeling Leiderschap Bilateraal Ver-leiden Doen

Op de hoogte blijven?

gratisquotes-400px-cta > Ieder leiderschapsvraagstuk heeft twee kanten | LeiderschapscoachingMeer inspiratie opdoen en nooit meer een blog missen? Schrijf je dan nu in voor mijn Nieuw(s) Leiderschap Tips. Je ontvangt dan maandelijks de 'Nieuw(s) Leiderschap' Tips met mooie blogs, foto's en video's. Ter inspiratie en 'food-for-thought'.
Nu met tijdelijk een gratis eBook met maar liefst 360 (SLÏMme) leiderschap quotes om jou als leidinggevende te inspireren en je te laten groeien in je rol als leidinggevende.

Aanmelden Nieuwsbrief

gratisMeer inspiratie opdoen en nooit meer een blog missen?

Schrijf je dan nu in voor mijn maandelijkse 'Nieuw(s) Leiderschap' Tips.
Tijdelijk met een GRATIS eBook met maar liefst 360 (SLÏMme) leiderschap quotes!