Leiderschap Inspiratie sessie

leiderschap inspiratie sessie > Leiderschap Inspiratie sessie | LeiderschapscoachingWil je op een inspirerende, ludieke en laagdrempelige manier bezig zijn met nieuw en dienend leiderschap?
Eens wat anders op de agenda van je MT of DT overleg?
Je (collega) managers op een andere manier laten kennismaken met nieuw en Dienend Leiderschap?
De boel eens op een humorvolle manier 'wakkerschudden' en 'de spiegel' voorhouden?
Een impuls geven aan verandering?

Zoek dan niet verder

Sta jij open om niet alleen te doen wat vandaag nodig is binnen je bedrijf, maar durf jij vooral ook eens met een andere bril te kijken naar wat morgen nodig is? Neem dan contact op voor een Leiderschap Inspiratie sessie.
Een Leiderschap Inspiratie sessie duurt tussen de 1 à 2 uur (bepaald in overleg) en vindt plaats op locatie. Een beamer zou mooi zijn, maar een white board of flipover met stiften doet het ook goed. Bewegingsruimte is mooi meegenomen. Koffie is een must :)

Wat kost dat?

De Leiderschap inspiratie sessies zie ik als mijn bijdrage aan de ont-wikkeling van leidinggevend Nederland en wil ik zo laagdrempelig mogelijk houden. Daarom zijn de kosten voor deze waardevolle en inspirerende sessie ook zo laag als mogelijk gehouden: startend bij € 250,- (excl. BTW) en afhankelijk van duur, groepsomvang, locatie.

Wel snel zijn

Om ook nog tijd over te houden om te werken limiteer ik het aantal sessies. Dus mocht je interesse hebben, neem dan snel contact op. Ik reserveer dan een sessie voor je lopende onze definitieve inplanning.

Interessant?

Sharing = Caring ㋛

Wil je meer weten of vrijblijvend een keer samen over de voor jou of jouw organisatie toegevoegde waarde van mijn diensten klankborden? Voel je vrij om Contact op te nemen, ik kom graag een keer op bezoek voor een goed gesprek!

Leiderschap Ont-wikkeling Leiderschap Bilateraal Ver-leiden Doen

Op de hoogte blijven?

gratisquotes-400px-cta > Leiderschap Inspiratie sessie | LeiderschapscoachingMeer inspiratie opdoen en nooit meer een blog missen? Schrijf je dan nu in voor mijn Nieuw(s) Leiderschap Tips. Je ontvangt dan maandelijks de 'Nieuw(s) Leiderschap' Tips met mooie blogs, foto's en video's. Ter inspiratie en 'food-for-thought'.
Nu met tijdelijk een gratis eBook met maar liefst 360 (SLÏMme) leiderschap quotes om jou als leidinggevende te inspireren en je te laten groeien in je rol als leidinggevende.

Aanmelden Nieuwsbrief